zondag 4 mei 2008

Uitslag triatlon Landen en koers te Aalter

Hoi supporters;

Donderdag 1 mei was er het BK triatlon voor ploegen. Robin deed mee met de club (Top Team Lebbeke).
Men moest starten met max 8 deelnemers waarvan en min 5 de finisch moesten halen per ploeg. Er verschenen 44 ploegen aan de start, welke bestonden uit verschillende leeftijden, maw zowel 16 jarigen als 26, 33, ... jarigen, men moest dus min 16 jaar zijn.
Zij waren met 6: Jens, Patrick. VO, Koen, Robin W, Joris, Robin M.

Verslag TTL:
Bij TTL1 stond Robin voor zijn allereerste triatlon ooit aan de start. Van spanning of zenuwen was er uiterlijk niet veel te merken. Tijdens het zwemmen nam hij het hele team in zijn zog en zorgde ervoor dat hij het juiste tempo aanhield zodat niemand moest lossen. Als eerste van hun reeks kwamen ze uit het water en kon het fietsgedeelte beginnen. Het fietsparcours was zwaar door de vele wind maar met hun zessen zette ze een mooie fietstijd neer. Niemand moest lossen dus konden ze samen het loopgedeelte aanvatten. Er mocht nog 1 atleet afvallen en dit gebeurde na ongeveer 1 km. Robin M. voelde zich niet goed en kreeg steken waardoor hij besloot om af te haken. Jens en de andere Robin konden goed standhouden tijdens het lopen. Samen zette ze een hele mooie prestatie neer!! Bij aankomst bleek zelfs dat ze de beste tijd neergezet hadden en konden ze even genieten van hun 1ste plaats.

In de einduitslag behaalden ze een prachtige 17e plaats.

Zondag 4 mei 2008 Maria Aalter.

Robin en Stef verschenen in Aalter aan de start voor een koers van 63km en dit met 31 renners en hierbij geen grote namen. Het werd dan ook een saaie koers met een gemiddelde van 36km/U, wat dus zeer laag lag. Men kreeg enkel elke ronde een sprintje voor de premie en dit 15 ronden lang.
Tijdens de laatste ronde kon Timo Van Der Veken nog voor het peleton uitrijden maar het was voldoende voor de 1e plaats enzo kon men sprinten voor de 2e plaats en deze behaalde dan Robin. Stef eindigde knap op de 16e plaats, hij heeft hem meermaals laten opmerken door aan de kop van het peleton de gaten dicht te rijden na een sprint voor de premie.


1. VAN DER VEKEN Timo WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN 01:44:40
2. WAUTERS Robin TEAM CATA BIKES
3. DE WOLF Anthony RIJSCHOOL AH - GENTSE VS
4. DE CRAEMER Stijn CYCLINGTEAM OOST-WEST VZW
5. DE MEYERE Jens D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM
6. ANCKAERT Ad ISOREX CYCLING TEAM
7. DE SCHEPPER Dylan VELOSPORT REIGERLO BEERNEM VZW
8. LANCKRIET Arne VELOSPORT REIGERLO BEERNEM VZW
9. DE SMET Kevin RIJSCHOOL AH - GENTSE VS
10. DE KETELE Robin ISOREX CYCLING TEAM

Geen opmerkingen: